הספרים שמאחורי הבשלנים

שבוע הספר, הוא שבוע בו כל תחומי האהבה שלנו מקבלים ביטוי. העמידה אל מול דוכני הספרים הינה מעוררת השראה כמעט כמו העניין עצמו.

מי מכם שבישול זר לו או מרתק אותו, יכול לעמוד מול דוכנים של ספרי בישול בחוסר אונים מה לבחור. על מנת לעזור לכם בדקנו עם בשלני יאמי מהו ספר הבישול שהשפיע עליהם ביותר ואלה התשובות שקיבלנו:
מיטל מהמטבח של כמו בבית, ממליצה על הספר ניחוחות חלב על רזי המטבח הסורי. מיטל מספרת כי זוכרת את המטעמים המופיעים בו מככבים במטבח ילדותה.
תמונה מוטבעת 3
רות מהמטבח של רות מבשלת איכות, ממליצה על החדש של ארז קומורובסקי, מי שהיה הבעלים של לחם ארז ובנה את מטבחו ביישוב גלילי, משתמש בחומרים טבעיים ובגידולי הגינה הפרטיים שלו.
תמונה מוטבעת 2
אביטל מהמטבח של אביטולה, בחרה להמליץ על הספר בישולה, ספר המכיל מגוון רב של מנות לבשלן המתחיל וגם לבשלנים מנוסים. הוראות ההכנה מאד ברורות ומבחר המנות מרשים.
בישולה
אסתר דורון מהמטבח של ננה, ממליצה על ספר בישול המיתולוגי של רות סירקיס מהמטבח באהבה. ספר שממנו שאבו הרבה בתים בישראל את השראת הבישול.
תמונה מוטבעת 5
אז עד שנערוך ספר בישול ממתכונים של בשלני יאמי, גם צוות יאמי בחר ספר בישול אחד מומלץ עבורכם. הבחירה של הצוות  היא הספר של אלי לנדאו וחיים כהן – מבשלים המשלב סוגים שונים של מטבחים ומאפשר להינות ממגוון מנות שונות בבישול יחסית קל בבית.
תמונה מוטבעת 1
ולאלה ביננו המאותגרים יותר בבישול בחרנו להמליץ על אבא מבשל, ספר מתכונים פשוט ומאד ברור להכנת מתכונים ביתיים פשוטים.
אז מקווים שעזרנו לכם לפחות בדילמה של ספרי הבישול ואם לא, אז כמובן שבשלני יאמי תמיד יישמחו לבשל עבורכם, בשביל זה אנחנו כאן.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s